Lumina clara a zilei

Lumina clara a zilei

Editura Art
28,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Biblioteca Ideala

Recenzie Lumina clara a zilei

Lumea neclintită a oraşului Old Delhi. În atmosfera fierbinte, pustie şi dezolantă, părinţii stau nemişcaţi în jurul mesei de joc. Absenţi ca nişte spirite, devin tot mai străvezii. Cei trei copii, Raja, Bim şi Tara se joacă împreună, fermecaţi de imaginea unui cal alb. Raja şi Bim vor să se facă erou şi eroină, doar Tara visează să devină mamă.

Urmează vara lui 1947 şi scindarea Indiei. Pakistan, Gandhi, Lordul Byron, eroism, realitate şi iluzie, toate se amestecă într-un vârtej adânc şi obscur. Familia se destramă. Tara, soţie de diplomat şi mamă a două fete, locuind acum în străinătate, se întoarce acasă. Dar vina fiecăruia, transformată dureros în taină, trebuie să iasă la suprafaţă.

Cartea "Lumina clara a zilei" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Anita Desai si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Lumina clara a zilei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Lumina clara a zilei" este de 28.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-124-446-4
Format: 12 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Lumina clara a zilei

Produse similare si recomandari

In inima noptii
Barbara Delinsky
28.90 RON
Ingaduinta nordului
Philip Hensher
54.90 RON
Santajul
Patrizio Trequattrini
22.00 RON
Descoperiri uimitoare
Michael Koryta
27.90 RON
Suvenire din Italia
Vasile Alecsandri
11.99 RON
Francmasoneria si simbolul pierdut
Morris S. Brent
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Lumina clara a zilei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anita Desai

Deocamdata in afara de "Lumina clara a zilei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anita Desai.

Biblioteca Ideala

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter