Lumina in amurg

Lumina in amurg

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Lumina in amurg

"La data când începe povestirea noastră, adică la  3 septembrie 1861, ora trei după-amiaza, o femeie  de douăzeci şi şase de ani mergea pe şoseaua ce lega  Uzinele Alfort de oraşul Alfortville. Îmbrăcată într-o  rochie simplă de doliu, tânăra avea o înăltime potrivită,  un trup armonios şi o frumusee atrăgătoare. Părul blond-roşcat, strâns în două cozi bogate, se  încolăcea ca o coroană în jurul capului descoperit.  Chipul de o paloare mată era luminat de ochii mari,  cu pupilele bătând spre albastru-închis. Gura era mică,  iar buzele bine conturate, de culoarea cireşei coapte,  lăsau să se întrevadă şiragul strălucitor al dintilor. În mâna dreaptă tinea un bidon de tablă cu mâner  mobil, iar cu cea stângă strângea mânuta trandafirie a unui băietel de trei ani, ce înainta alene, tragând după  el, legat de o sforicică, un călut de lemn şi mucava." - fragment

Cartea "Lumina in amurg" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Xavier De Montepin si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Lumina in amurg prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Lumina in amurg" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-600-817-4
Pagini: 480
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Lumina in amurg

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Lumina in amurg. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Xavier De Montepin

Deocamdata in afara de "Lumina in amurg", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Xavier De Montepin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter