Lumea teatrului

Editura Alcris
5,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 159

Recenzie Lumea teatrului

Imogen Adair a trait dintotdeauna in lume ateatrului ; fiica de actor, a devenit ea insasi actrita, urmandu-si tatal in turnee prin lume. Cum era de asteptat, s-a indragostit de un barbat din lumea spectacolului si l-a luat in casatorie. este regizor si il iubeste nebuneste. Din nefericire, casatoria lor s-a destramat fara sa aiba timp sa infloreasca si, de atunci, pastreaza secretul acestei dezamagiri. Cand, in timpul unei seri de gala, intamplarea o asaza langa Nathaniel Beaumont, inima lui Imogen se tulbura

Cartea "Lumea teatrului " a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Daisy Logan si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Lumea teatrului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Lumea teatrului " este de 5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Lumea teatrului

Produse similare si recomandari

Caracatita
Frank Noriss
34.88 RON
Cercul divin
Kelly Diamond
7.00 RON
Magie dezlantuita
Cat Weatherill
26.99 RON
Pavilionul de vara
Roberta Michels
5.00 RON
Urmarire in desert
Peter Driscoll
22.00 RON
Panorama lumii clasice
Nigel Spivey, Michael Squire
129.90 RON
Secretele Castelului
Gabriela Vilcu
19.00 RON
Ofiterul starii civile
Anthony Capella
36.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Lumea teatrului . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Daisy Logan

Pe langa "Lumea teatrului ", autorul Daisy Logan a publicat si Serenada pentru un inger.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter