Lumea fascinanta a animalelor

Lumea fascinanta a animalelor

Editura Aquila 93
129,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Lumea fascinanta a animalelor

Adevarurile amuzante, prezentate intr-o forma atractiva si captivanta, ii ajuta pe copii sa inteleaga totul despre animale si comportamentul acestora, facand referire inclusiv la modul in care ele sunt vanate, la felul in care comunica, migreaza sau la habitatul in care traiesc, alaturi de multe alte informatii.

Cartea include peste 1200 de imagini, realizate de fotografi cunoscuti ai lumii salbatice, inclusiv prim-planuri si imagini ale habitatelor.

Descrieri ale balenelor, elefantilor, ursilor, lupilor, maimutelor, testoaselor, serpilor, pasarilor, albinelor, furnicilor si multe, multe altele.

Textele informative, redactate de specialisti, sunt prezentate intr-un format atractiv si accesibil, incluzand sectiuni despre mituri si legende, alaturi de cea intitulata "Stiati ca?" si fapte amuzante, pentru a mentine viu interesul copiilor.

Cartea vine in sprijinul orelor de zoologie, fiind ideala atat pentru studiul acasa, cat si pentru activitatile de la scoala.

O carte de referinta fascinanta, captivanta si accesibila, potrivita pentru copiii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani.

Cartea "Lumea fascinanta a animalelor" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Enciclopedii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Lumea fascinanta a animalelor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Lumea fascinanta a animalelor" este de 129.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-714-255-9
Pagini: 512
Format: 22,5x30 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Lumea fascinanta a animalelor

Produse similare si recomandari

Epoca imperiilor
Robert Aldrich
129.90 RON
1000 de dinozauri
134.90 RON
Cartea mea preferata despre DINOZAURI
Christopher Maynard
29.43 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Lumea fascinanta a animalelor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter