In lumea dinozaurilor

In lumea dinozaurilor

Editura Erc Press
6,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie In lumea dinozaurilor

Deşi nu mai există de milioane de ani, dinozaurii sunt şi astăzi pretutindeni: imaginile lor apar în cărţi, în filme şi desene animate.

Vreţi să ştiţi când au apărut, cum arătau ei, cu ce se hrăneau, care a fost cel mai mare sau cel mai mic dinozaur?

Găsiţi răspuns la toate aceste întrebări, chiar aici, ÎN LUMEA DINOZAURILOR, o lume în care, cu siguranţă, te vei distra.

24 de pagini pline de culoare, în care cei mici pasionaţi de dinozauri pot colora alături de ei, pot descifra jocurile logice, puzzle-urile şi multe alte surprize.

Cartea "In lumea dinozaurilor" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea In lumea dinozaurilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "In lumea dinozaurilor" este de 6.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: 20,5 x 29 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret In lumea dinozaurilor

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea In lumea dinozaurilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter