Lumea din jurul nostru. Carte cu sunete

Lumea din jurul nostru. Carte cu sunete

49,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Lumea din jurul nostru. Carte cu sunete

Carte cu sunete – reproduce zgomotele naturii, ale animalelor şi ale mijloacelor de transport.

Lumea din jurul nostru cuprinde oraşe zgomotoase şi ferme vesele, păduri verzi, savane şi jungle, mări şi oceane, munţi şi poli…

Vrei să afli mai multe despre lumea care te înconjoară? Deschide cartea, apasă butoanele şi călătoreşte în ţinuturi îndepărtate, ascultă animalele şi sunetele din natură.

Cartea "Lumea din jurul nostru. Carte cu sunete" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti cu sunete si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Lumea din jurul nostru. Carte cu sunete prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Lumea din jurul nostru. Carte cu sunete" este de 49.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-128-356-2
Pagini: 18
Format: 27,5 x 29,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Poze aditionale

Pret Lumea din jurul nostru. Carte cu sunete

Produse similare si recomandari

Dinozaurii. Sunete din slabaticie
Maurice Pledger
64.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Lumea din jurul nostru. Carte cu sunete. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter