Lovitura de teatru

Lovitura de teatru

Editura Orizonturi
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Lovitura de teatru

Frumoasa Venetia Milton, fotograf de profesie, accepta sa lucreze in singuratatea conacului Casa Arcanului pentru a inregistra pe pelicula relicvele colectionate de o organizatie secreta, fondata in urma cu 200 de ani de un alchimist excentric.

Aici, ea pune la cale un plan de seductie al angajatorului sau, Gabriel Jones, descendent din familia cercetatorului, totul reusindu-i mai bine decat se astepta.

Un incident violent tulbura insa linistea conacului pe care Venetia este nevoita sa il paraseasca in graba. La cateva zile afla din ziare ca Jones si-a pierdut viata in incendiul izbucnit la Casa Arcanului. Refugiata la Londra, are parte de o adevarata lovitura de teatru...

Dar, lucrurile nu se opresc aici. Un individ care ar face totul pentru a intra in posesia unui secret pierdut de mai multe secole, devine o reala amenintare, considerand-o pe Venetia cheia problemei. Ea se confrunta cu personaje ciudate, unele cu capacitati paranormale, travestiti, alchimisti si arheologi, toti aflati in cautarea unei formule magice.

Din fericire, in aceasta lume pestrita, din care nu lipsesc violente fizice, spionaj, crime, frumoasa fotografa nu e singura...

"Se adunară cu toţii în biblioteca reşedinţei părinţilor lui în dimineaţa următoare pentru a discuta evenimentele din zilele trecute. Ultimele urme ale dorinţei de a vâna..." Continuare...

"Gândiţi-vă, domnule Jones, spuse Veneţia pe un ton-: glacial, că cel mai bine ar fi să ne explicaţi exact cine sunteţi. Ştiuse că mai devreme sau mai târziu va trebui să se confrunte..." Continuare...

Cartea "Lovitura de teatru" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Amanda Quick si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Lovitura de teatru prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Lovitura de teatru" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Lovitura de teatru

Produse similare si recomandari

Mort de-a binelea
Charlaine Harris
39.89 RON
Jurnalul Zlatei
Zlata Filipovic
22.99 RON
Crima in Chicago
Michael Harvey
35.99 RON
Ingerul indurarii
Elissa Curry
8.00 RON
Vibratiile dragostei
Barbara Cartland
7.00 RON
Frumusete de vanzare
Candace Bushnell
34.99 RON
Marea iubirii pierdute
Santa Montefiore
45.00 RON
Pacifida - continentul disparut
Dan Apostol
5.00 RON

Comentarii si recenzii

1. Lovitura de teatru de panchiosu valentin la 06.10.2011

Amanda Quick ne duce intr-o lume in care personajele vad dincolo de aparente si ne arata ca orice persoana isi are jumatatea,oricat de neobisnuita este acea persoana.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Lovitura de teatru. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Amanda Quick

Amanda Quick a publicat inca 16 carti prezente in libraria noastra, Comoara de ametist , Dama de companie, Inelul de adio, Infruntand fantomele , Lovitura de teatru, Meduza albastra, Minciuni sub clar de luna, Pe urmele vanatorilor, Tainele noptii, Orasul de cuart, Al treilea cerc, Alchimia dragostei, FASCINATIE SI ARDOARE, Naluca, Saptamana pierduta , Tainele trecutului, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter