Londinos

Londinos

Editura Pro Editura
27.00 9.81 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-978-145-085-8

Recenzie Londinos

Istoria Londrei aşa cum nu a mai fost povestită vreodată.Să zugrăveşti istoria Londrei, de la întemeiere până în prezent, poate părea lucru dificil. Dar romanul lui Bob Garcia este un pariu câştigat, o misiune de care s-a achitat cu incontestabilă virtuozitate.

Ai impresia că Bob Garcia a trăit vreme de secole în Londra, din timpurile când metropola nu era decât o adunătură de colibe şi până în secolul XX, fiind impregnat de istoria, dar şi de fantasmele acestui oraş. Enigma lui Jack Spintecătorul este rezolvată de autor de o manieră mai mult decât genială. Iar capitolul unde apare William de Baskerville (personaj întâlnit şi în Numele trandafirului al lui Umberto Eco) este o mostră a talentului scriitoricesc al autorului.

Cartea este mult mai mult decât o istorie romanţată a Londrei. Este un amestec unic de genuri, susţinut la fiecare pas de suspans, iar ritmul este de-a dreptul ameţitor. Cele treisprezece capitole se înlănţuie într-o manieră firească, dar fiecare conţine o doză proprie de emoţii, suspans şi ciudăţenii. Odată pătruns în angrenajul cărţii e imposibil să mai ieşi. La finalul ei, cititorul va avea impresia că se întoarce din infern.

Imposibil să mai vezi Londra cu aceiaşi ochi după de i-ai citit „romanul“.

Cartea "Londinos" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman istoric si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Bob Garcia si a fost publicata de editura Pro Editura. Se poate cumpara cartea Londinos prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Londinos" este de 9.81 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Londinos

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Revolucion!
Francois-Xavier Gauroy, Chiara Alessandro
44.99 9.81 RON
Indiferentii
Alberto Moravia
24.90 RON
Regina Victoria
Lytton Strachey
29.98 RON
Culorile sangelui
Mihail Diaconescu
36.69 RON
Castelul palarierului
A.J. Cronin
34.00 RON
Taina inchizitorului Eymerich
Valerio Evangelisti
19.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Londinos. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Bob Garcia

Pe langa "Londinos", autorul Bob Garcia a publicat si Testamentul lui Sherlock Holmes, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter