Logodna prin corespondenta

Logodna prin corespondenta

Editura Alcris
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: El si Ea. Volumul 866

Recenzie Logodna prin corespondenta

Frumoasa Sally Prentice accepta s-o insoteasca pe mai tânara ei sora vitrega Nicole in Australia, la invitatia lui Ray Landers, cu care se imprietenise si se logodise prin corespondenta. Sally constata ca fratele mai mare al lui Ray, seducatorul Kort Lander, se opune logodnei, fapt care n-o impiedica sa se indragosteasca in taina de el. Isi va gasi oare Sally fericirea, in pofida eforturilor fostei iubite a lui Kort de a-l recuceri?

Cartea "Logodna prin corespondenta" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Anne Evans si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Logodna prin corespondenta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Logodna prin corespondenta" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-580-701-6
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Logodna prin corespondenta

Produse similare si recomandari

Casa vrajita
Janice Maynard
8.00 RON
Nopti de vis
Linda Snow
9.00 RON
Momente de cumpana
Marsha Clark
9.00 RON
Un roman sentimental
Alain Robbe Grillet
8.00 RON
Primavara suferintei
Ally Pearson
16.00 RON
Soptindu-le stelelor
Hettie Grimstead
8.00 RON
Binecuvantarea zeilor
Rosemary Simon
8.00 RON
Surprizele destinului
Ann Taylor
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Logodna prin corespondenta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anne Evans

Deocamdata in afara de "Logodna prin corespondenta", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anne Evans.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter