Locuinte colective din Romania

Locuinte colective din Romania

Editura Igloo Media
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Locuinte colective din Romania

Mostenire apăsătoare a programului dezvoltării masive, strict funcţionaliste, din perioada comunistă, la care se adaugă creşterea necontrolată a suburbiilor după anii 90, locuirea la bloc trezeşte reacţii negative atât din partea celor care le locuiesc, cât şi din partea celor responsabili cu proiectarea şi, mai ales, integrarea lor în peisajul urban.

19 proiecte rezidenţiale colective selectate pentru noul album din seria igloobest, Locuinţe colective din România, reuşesc să contrazică această realitate. Prin proiecte mai ales de dimensiuni mici şi medii, dar cu standarde înalte de calitate, noua perspectivă a locuirii la bloc propune o mai mare flexibilitate şi orientare către client, oferindu-i acestuia posibilitatea de a-şi defini individualitatea şi prin spaţiul în care trăieşte.

Locuinţele colective prezentate în album se remarcă prin calitatea arhitecturii şi a locuirii şi propun redescoperirea farmecului locuirii urbane, pe înălţime. Albumul este un reper pentru cei interesaţi de locuirea urbană, specialişti sau nu.

Cartea "Locuinte colective din Romania" a fost publicata in categoria Arta / Arhitectura, decoratiuni si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Locuinte colective din Romania prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Locuinte colective din Romania" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2011
Pagini: 200
Format: 17 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Locuinte colective din Romania

Produse similare si recomandari

Arhitectura moderna. Arta in detalii
Elain Harwood, Anthony Hassell
39.89 RON
Marile orase din istoria omenirii
John Julius Norwhich
119.00 RON
Matricile spatiului traditional
Vlad Graivoronschi
14.00 RON
Despre o estetica a reconstructiei
G. M. Cantacuzino
15.00 RON
Hermeneutica radicala si opera de arta
John E. Hancock
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Locuinte colective din Romania. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter