Literatura pentru copii clasa a II-a

Literatura pentru copii clasa a II-a

Editura Aramis
9,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Literatura pentru copii clasa a II-a

Continuand demersurile intiate la inceputul clasei I, optionalul „Literatura pentru copii“, clasa a II-a va accentua interesul copilului pentru lectura si va contribui atat la imbogatirea si dezvoltarea cunostintelor, cultivarea si imbogatirea limbajului prin formarea si dezvoltarea unui vocabular adecvat, cat si la stimularea capacitatii de receptare a textului literar si nonliterar, la dezvoltarea capacitatii de exprimare orala si scrisa si a celei creative.

Cartea "Literatura pentru copii clasa a II-a" a fost publicata in categoria Suport scolar / Auxiliare cls. a II-a si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Roxana Gavrila, Carmen Dragan, si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Literatura pentru copii clasa a II-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Literatura pentru copii clasa a II-a" este de 9.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-679-888-7
Pagini: 64
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Literatura pentru copii clasa a II-a

Produse similare si recomandari

Caiet de limba si literatura romana. Clasa a II - a
Ioan Sas, Maria-Lia Sas, Adela Lazar, Rodica Halmu
9.90 RON
Stiu sa lucrez la...Matematica, clasa a II-a. Fise
Angelica Calugarita, Aurel Maior, Elena Maior
6.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Literatura pentru copii clasa a II-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Roxana Gavrila

Roxana Gavrila a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Ştiu să lucrez la... Educaţie civică clasa a IV-a. Fişe, Ştiu să lucrez la...Educaţie civică clasa a III-a. Fişe, Teri descopera lumea - activitati transdisciplinare pentru clasa a II-a, Teri incepe scoala-activitati transdisciplinare pentru clasa I, Literatura pentru copii, clasa I (carte+CD), dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carmen Dragan

Pe langa "Literatura pentru copii clasa a II-a", autorul Carmen Dragan a publicat si Literatura pentru copii, clasa I (carte+CD).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter