Literatura pentru copii, clasa I (carte+CD)

Literatura pentru copii, clasa I (carte+CD)

Editura Aramis
9,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Literatura pentru copii, clasa I (carte+CD)

Optionalul "Literatura pentru copii" accentueaza interesul copilului pentru lectura si contribuie atat la imbogatirea si dezvoltarea cunostintelor, cultivarea si imbogatirea limbajului prin formarea si dezvoltarea unui vocabular adecvat, cat si stimularea capacitatii de receptare a textului literar si nonliterar, la dezvoltarea capacitatii de exprimare orala si scrisa si a celei creative.

Cartea "Literatura pentru copii, clasa I (carte+CD)" a fost publicata in categoria Suport scolar / Auxiliare cls. I si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Roxana Gavrila, Carmen Dragan, si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Literatura pentru copii, clasa I (carte+CD) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Literatura pentru copii, clasa I (carte+CD)" este de 9.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
Pagini: 64
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Literatura pentru copii, clasa I (carte+CD)

Produse similare si recomandari

Matematica distractiva  clasa I
Aurel Maior, Elena Maior
8.91 RON
Caiet de limba si literatura romana. Clasa I
Ioan Sas, Maria-Lia Sas, Adela Lazar, Rodica Halmu
10.00 RON
Set caiete matematica pentru clasa I (semestrele I si II)
Stefan Pacearca, Mariana Mogos
14.01 RON
Cunoasterea mediului. Caiet de lucru
Mirela Ilie, Marilena Nedelcu
12.00 RON
Consiliere si orientare scolara, clasa I
Elena Ispas, Maria Tomescu Harcaian
5.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Literatura pentru copii, clasa I (carte+CD). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Roxana Gavrila

Roxana Gavrila a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Ştiu să lucrez la... Educaţie civică clasa a IV-a. Fişe, Ştiu să lucrez la...Educaţie civică clasa a III-a. Fişe, Teri descopera lumea - activitati transdisciplinare pentru clasa a II-a, Teri incepe scoala-activitati transdisciplinare pentru clasa I, Literatura pentru copii clasa a II-a, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carmen Dragan

Pe langa "Literatura pentru copii, clasa I (carte+CD)", autorul Carmen Dragan a publicat si Literatura pentru copii clasa a II-a.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter