Literatura pentru copii, clasa a IV-a

Literatura pentru copii, clasa a IV-a

Editura Aramis
10,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Literatura pentru copii, clasa a IV-a

Continuand demersurile intiate la inceputul clasei a III-a, optionalul „Literatura pentru copii“, clasa a IV-a va accentua interesul copilului pentru lectura si va contribui atat la imbogatirea si dezvoltarea cunostintelor, cultivarea si imbogatirea limbajului prin formarea si dezvoltarea unui vocabular adecvat, cat si la stimularea capacitatii de receptare a textului literar si nonliterar, la dezvoltarea capacitatii de exprimare orala si scrisa si a celei creative.

Cartea "Literatura pentru copii, clasa a IV-a" a fost publicata in categoria Suport scolar / Auxiliare cls. a IV-a si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Olga Piriiala si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Literatura pentru copii, clasa a IV-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Literatura pentru copii, clasa a IV-a" este de 10.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-679-891-7
Pagini: 160
Format: 24 x 16,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Literatura pentru copii, clasa a IV-a

Produse similare si recomandari

Caiet de limba si literatura romana. Clasa a IV - a
Ioan Sas, Maria-Lia Sas, Rodica Halmu, Adela Lazar
9.90 RON
Cum sa ne hranim sanatos. Clasa a IV - a
Lygia Alexandrescu
9.00 RON
Istorie clasa a IV-a. Caietul elevului
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
8.91 RON
Limba Franceza - Caietul elevului - cls. a IV-a
Anca Badita, Victorita Iliescu
6.00 RON
Stiintele naturii. Caiet de lucru
Cristina Iordache, Maria Ionescu
12.00 RON
Ştiu să lucrez la... Educaţie civică clasa a IV-a. Fişe
Stefan Pacearca, Roxana Gavrila
4.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Literatura pentru copii, clasa a IV-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Olga Piriiala

Olga Piriiala a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Abecedar, Abecedar. Caietul elevului : Clasa I, Literatura pentru copii, clasa a III-a, Literatura pentru copii, clasa a IV-a, Literatura pentru copii, clasa a III-a, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter