Literatura germana. Editie definitiva

Literatura germana. Editie definitiva

Editura EuroPress
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Editii definitive

Recenzie Literatura germana. Editie definitiva

In conditiile unei crize a lucrarilor de sinteza, monografia marelui carturar Nicolae Balota despre literatura germana, constituie un model de analiza a uneia dintre cele mai majore culturi ale lumii. Cartea apare pentru prima data in colectia Editii definitive.

Cartea "Literatura germana. Editie definitiva" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura germana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nicolae Balota si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Literatura germana. Editie definitiva prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Literatura germana. Editie definitiva" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-1727-00-4
Pagini: 542
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Literatura germana. Editie definitiva

Produse similare si recomandari

Crime
Ferdinand von Schirach
25.00 RON
Weekendul
Bernhard Schlink
22.46 RON
ADAM SI EVELYN
Ingo Schulze
24.90 RON
Masurarea lumii
Daniel Kehlmann
25.00 RON
Noblesse oblige
Christine Grafin von Bruhl
33.90 RON
Proza din cealalta viata
Friedrich Holderlin
17.10 RON
Canisul divei
Helmut Krausser
14.40 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Literatura germana. Editie definitiva. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicolae Balota

Nicolae Balota a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, De la Homer la Joyce, Literatura franceza, Literatura Germana, Masina de fugit in lume (vol. I), Opera lui Tudor Arghezi, Peregrin prin patria cuvintelor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter