Limbajul C# pentru incepatori Volumul VI  : Mediul de programare Visual Studio C#

Limbajul C# pentru incepatori Volumul VI : Mediul de programare Visual Studio C#

Editura Albastra
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Limbajul C# pentru incepatori Volumul VI : Mediul de programare Visual Studio C#

Volumul VI contine o scurtã prezentare a mediului de programare Visual Studio C# 2008 Express Edition, o descriere a tipurilor de date ale limbajului C#, facilitãti ale mediului în depanarea programelor si tratarea erorilor, utilizarea proprietãtilor, operatorii is, as si typeof, precum si elemente de bazã cu privire la tablouri si clasa Array.

Cartea "Limbajul C# pentru incepatori Volumul VI " a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / C# si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Liviu Negrescu, Lavinia Negrescu, si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Limbajul C# pentru incepatori Volumul VI prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limbajul C# pentru incepatori Volumul VI " este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-650-273-6
Pagini: 199
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Limbajul C# pentru incepatori Volumul VI : Mediul de programare Visual Studio C#

Produse similare si recomandari

C#
Herbert Schildt
38.26 RON
C# pentru programarea web
Pappas Chris H.
31.41 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limbajul C# pentru incepatori Volumul VI : Mediul de programare Visual Studio C# . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Liviu Negrescu

Liviu Negrescu a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Limbajele C si C++ pentru începãtori Vol. I (p.1 si 2) - Limbajul C (editia XI), Limbajele C si C++ pentru incepatori : Volumul II, Limbajele C si C++ pentru incepatori vol. IV, Limbajul C# pentru incepatori , volumul II. Notiuni de baza, Limbajul C# pentru incepatori volumul I - notiuni introductive, Limbajul C# pentru incepatori volumul III - expresii, Limbajul C# pentru incepatori, volumul IV.Instructiunile limbajului C#, Limbajele C si C++ pentru incepatori vol. I, Limbajul C# pt. începãtori Volumul VII - clasa String, ...,clasa Object, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Lavinia Negrescu

Pe langa "Limbajul C# pentru incepatori Volumul VI : Mediul de programare Visual Studio C# ", autorul Lavinia Negrescu a publicat si Limbajul C# pt. începãtori Volumul VII - clasa String, ...,clasa Object.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter