Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu

Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu

13,50 Lei

Info

Recenzie Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu

Cartea "Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu" a fost publicata in categoria Suport scolar / Lb. Engleza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 19.03.2014. Se poate cumpara cartea Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu" este de 13.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limba engleza pentru incepatorii mici, anul I de studiu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter