Limba romana pentru clasa a VII - a. Exercitii

Limba romana pentru clasa a VII - a. Exercitii

Editura Booklet
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Limba romana pentru clasa a VII - a. Exercitii

Culegere de exercitii si probleme pentru limba romana de clasa a VII-a.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Limba romana pentru clasa a VII - a. Exercitii", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a VII-a, Suport scolar / Lb. Romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Mihaela Georgescu, Nicoleta Ionescu, si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Limba romana pentru clasa a VII - a. Exercitii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limba romana pentru clasa a VII - a. Exercitii" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Pagini: 128
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Limba romana pentru clasa a VII - a. Exercitii

Produse similare si recomandari

Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul I
Dumitru Savulescu, Mariana Andrusca
12.00 RON
Cultura civica. Manual clasa a VII - a
Elena Nedelcu, Ecaterina Morar
14.90 RON
English for children. Movers
red. Diana Piscarac
26.00 RON
   LIMBA ROMANA. MANUAL PENTRU CLASA a VII-a
Anca Serban, Sergiu Serban
14.90 RON
Repere de limba si literatura romana
F. Denoleanu, St. M. Ilinca
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limba romana pentru clasa a VII - a. Exercitii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mihaela Georgescu

Mihaela Georgescu a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Limba romana pentru clasa a 6 - a. Exercitii : Editie revizuita 2011, Limba romana pentru clasa a 7-a. Exercitii si probleme : Editie revizuita 2011, Limba romana pentru clasa a VI - a. Exercitii, Limba si literatura romana. Bacalaureat. Teste, Limba si literatura romana. Teste : Evaluarea nationala 2012, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Nicoleta Ionescu

Pe langa "Limba romana pentru clasa a VII - a. Exercitii", autorul Nicoleta Ionescu a publicat si Limba romana pentru clasa a VI - a. Exercitii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter