Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2

Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2

Editura Badea
13,08 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2

Lucrare realizata in conformitate cu Programa Scolara elaborata de Consiliul National pentru Curriculum al MEC gimnaziu si liceu.

Cartea "Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2" a fost publicata in categoria Suport scolar / Lb. Romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Mariana Negru, Mariana Badea, si a fost publicata de editura Badea. Se poate cumpara cartea Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2" este de 13.08 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-88119-5-9
Pagini: 394
Format: 14 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: doom 2 , gramatica , limba romana , mariana badea , mariana negru

Pret Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2

Produse similare si recomandari

Culegere Limba Romana. Clasa a III - a
Florin Gardin, Maria Gardin
10.00 RON
Gramatica pentru invatamantul primar
Lucian Stan, Maria Stoicescu, Stefan Stoicescu
12.00 RON
Limba romana pentru clasa a V - a. Exercitii
Daniela Ionescu, Florin Ionescu
15.00 RON
Literatura romana clasele VII-VIII
Mariana Badea
17.44 RON
Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2
Mariana Negru, Mariana Badea
13.08 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mariana Negru

Deocamdata in afara de "Limba romana - GRAMATICA - conform DOOM 2", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mariana Negru.

Mariana Badea

Mariana Badea a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Dictionar de personaje literare : Clasele V-XII, Limba romana. Teste admitere facultate - conform DOOM 2, Limba si literatura romana - BAC. Invatare rapida, Limba si literatura romana - clasa a IX-a : Pentru elevii de liceu, Limba si literatura romana - clasa a X-a, Limba si literatura romana - clasa a XI-a, Limba si literatura romana - clasa a XII-a, Limba si Literatura Romana pentru elevi de liceu, Literatura romana clasele V-VI, Literatura romana clasele VII-VIII, Literatura romana. Poezia. Eseuri structurate vol I-II, Literatura romana. Proza. Eseuri structurate vol I-II, Paralele literare. Cupluri de personaje. Sinteze.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter