Limba romana clasele I-IV exercitii, jocuri

Limba romana clasele I-IV exercitii, jocuri

Editura Aramis
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2007; Numar de pagini : 128

Recenzie Limba romana clasele I-IV exercitii, jocuri

Culegerea de exercitii si jocuri de limba romana vine in sprijinul elevilor din clasele I-IV, atat in timpul orelor de curs, cat si acasa, in timpul studiului individual; regulile de exprimare orala si de scriere corecta sunt usor de asimilat si aplicat, iar interesul pentru lectura va creste odata cu parcurgerea paginilor acestei culegeri. Imaginile – care reprezinta scene din literatura pentru copii – sunt fragmentate pe benzile de pe marginea paginilor. Decupand si asambland aceste benzi, se reconstituie imaginea, copilul obtinand astfel o binemeritata recompensa pentru parcurgerea fiecarui capitol.

Cartea "Limba romana clasele I-IV exercitii, jocuri" a fost publicata in categoria Manuale scolare (materie) / Limba si literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Cleopatra Mihăilescu, Tudora Piţilă, si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Limba romana clasele I-IV exercitii, jocuri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limba romana clasele I-IV exercitii, jocuri" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Limba romana clasele I-IV exercitii, jocuri

Produse similare si recomandari

LIMBA SI LITERATURA ROMANA / Iancu - cls. a XII-a
Marin Iancu, Alis Popa
25.00 RON
Limba si literatura romana. Clasa a X-a
Hadrian Soare, Gheorghe Soare
25.00 RON
Stiu foarte bine la... limba romana - clasa I
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
10.90 RON
 LIMBA ROMANA. CLASA A IV-A
Maria Gardin, Florin Gardin, Daniela Berechet, Florian Berechet
12.00 RON
Caiet de limba si literatura romana. Clasa a II - a
Ioan Sas, Maria-Lia Sas, Adela Lazar, Rodica Halmu
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limba romana clasele I-IV exercitii, jocuri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Cleopatra Mihăilescu

Cleopatra Mihăilescu a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Ştiu să lucrez la... Istorie clasa a IV-a. Fişe, Ştiu să lucrez la...Ştiinţe ale naturii clasa a III-a. Fişe, Matematica. Manual, clasa I, Stiu foarte bine la ... Stiinte ale naturii, clasa a III-a, Stiu foarte bine la ... Stiinte ale naturii, clasa a IV-a, Ştiu să lucrez la...Ştiinţe ale naturii clasa a IV-a. Fişe, Istorie – manual, clasa a IV-a, Istorie clasa a IV-a (manual in limba germana), Limba si literatura româna – manual, clasa a III-a, Stiu foarte bine la ... Limba romana, clasa a II-a, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Tudora Piţilă

Tudora Piţilă a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Matematica. Manual, clasa I, Stiu foarte bine la ... Stiinte ale naturii, clasa a III-a, Stiu foarte bine la ... Stiinte ale naturii, clasa a IV-a, Geografie clasa a IV-a (manual in limba germana), Istorie – manual, clasa a IV-a, Istorie clasa a IV-a (manual in limba germana), Limba si literatura româna – manual, clasa a III-a, Stiu foarte bine la ... Limba romana, clasa a II-a, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter