Limba romana - admiterea la drept : Editia a II - a

Limba romana - admiterea la drept : Editia a II - a

Editura All
24,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Limba romana - admiterea la drept : Editia a II - a

1200 de intrebari si raspunsuri

Admiterea in invatamantul superior si, in mod particular, la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti reprezinta un pas important in viata oricarui candidat, dornic sa inceapa o etapa universitara si, ulterior, o cariera profesionala care sa-i asigure o existenta plina de satisfactie si responsabilitate.

Testele propuse in aceasta culegere respecta numarul, structura, continutul si gradul de dificultate ale testelor date la Drept, incepand cu anul 2001 si realizate de catre aceeasi echipa de profesori. Ele reprezinta, asadar, o oglinda fidela a subiectelor din ultimul deceniu si, in acelasi timp, o verificare relevanta a cunostintelor cerute la acest examen de admitere.

Rezolvarea subiectelor vine, suntem convinsi, in continuarea cunoasterii subiectelro date deja la admitere in anii anteriori. Ele pot reprezenta pentru candidati un prilej de verificare, care sa le arate stadiul cunostintelor la un moment dat, sa le arate unde trebuie sa revada materia si sa le acorde incredere in capacitatea lor de a reusi.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Limba romana - admiterea la drept", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Admitere invatamant superior, Suport scolar / Lb. Romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Cristian Moroianu, Adrian Stoicescu, si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Limba romana - admiterea la drept prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limba romana - admiterea la drept" este de 24.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-587-050-5
Pagini: 254
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Limba romana - admiterea la drept : Editia a II - a

Produse similare si recomandari

Evaluare prin teste-grila
Paul Didita, Adriana Didita, Mihai Muscalu, Iulian untaru, Bianca Berceanu
18.00 RON
Limba romana - admiterea la drept
Cristian Moroianu, Adrian Stoicescu
24.90 RON
Ghidul viitorului student la psihologie
Ileana Costache
35.00 RON
Limba romana. Teste admitere facultate - conform DOOM 2
Mariana Badea, Oana Barcan-Siclovan
11.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limba romana - admiterea la drept : Editia a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Cristian Moroianu

Pe langa "Limba romana - admiterea la drept : Editia a II - a", autorul Cristian Moroianu a publicat si Limba romana - admiterea la drept, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Adrian Stoicescu

Pe langa "Limba romana - admiterea la drept : Editia a II - a", autorul Adrian Stoicescu a publicat si Limba romana - admiterea la drept, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter