Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII - a

Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII - a

Editura Booklet
17,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII - a

Limba si literatura romana pentru clasa a VII - a este un caiet ideal de lucru, care propune elevilor de gimnaziu o varietate de texte si exercitii atractive, care sa-i ajute sa fixeze notiunile teoretice si, in acelasi timp, sa le imbogateasca orizontul literar.

Structurata in sase unitati (Calatorie in lumea cuvintelor; Calatorie in lumea povestilor; Sa povestim in versuri; Sa pictam in cuvinte; Talent si lacomie; Pe aripile poeziei) lucrarea propune o varietate de exercitii, construite intr-o maniera atragatoare, alternand cerintele de gramatica, cu cele de exprimare libera.

Fiecare unitate cuprinde cate o serie de fragmente literare unrmate de exercitii aplicate de limba si de intelegerea textului, dar si de creatie. De asemenea, auxiliarul contine si un capitol de teste cu sugestii de rezolvare, concepute special pentru recapitularea informatiei parcurse.

Autoarele au gandit aceasta lucrare sub forma unui caiet de lucru dinamic, plin de provocari si variat, tocmai pentru ca fiecare moment alaturi de limba si literatura romana sa fie o placere.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII - a", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a VII-a, Suport scolar / Lb. Romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Madalina Buga-Moraru, Ioana Triculescu, si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII - a" este de 17 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-590-046-2
Pagini: 126
Format: 20,5 x 26 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII - a

Produse similare si recomandari

Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II
Dumitru Savulescu, Iohana Gheorghe, Marius Perianu, Stefan Smarandoiu
12.00 RON
Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II
Marius Perianu, Ioan Balica, Dumitru Savulescu
12.00 RON
Cultura civica. Manual clasa a VII - a
Elena Nedelcu, Ecaterina Morar
14.90 RON
Limba romana pentru clasa a VII - a. Exercitii
Mihaela Georgescu, Nicoleta Ionescu
15.00 RON
Repere de limba si literatura romana
F. Denoleanu, St. M. Ilinca
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Madalina Buga-Moraru

Pe langa "Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII - a", autorul Madalina Buga-Moraru a publicat si Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Ioana Triculescu

Ioana Triculescu a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Cum sa scrii o compunere. Clasele 7-8 : Tipuri de compuneri, Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a, COMUNICARE ŞI GRAMATICA IN EXERCITII SI TESTE. CLASA A V-A, COMUNICARE SI GRAMATICA IN EXERCITII SI TESTE. CLASA A VII-A, COMUNICARE SI GRAMATICA IN EXERCITII SI TESTE. CLASA A VIII-A, DICTIONAR DE COMUNICARE PENTRU CLASELE V-VIII. TERMENI SI NOTIUNI GRAMATICALE, DICTIONAR MAGHIAR-ROMAN / ROMAN-MAGHIAR. CLASELE I-IV, LITERATURA. EXERCITII PRACTICE PENTRU STUDIUL TEXTULUI. CLASA A VII-A, Limba si literatura romana. Manual cl. a XI-a, Limba si literatura romana. Manual clasa a X-a, Limba si literatura romana. Mmanual cls. a XII-a, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter