Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a

Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a

Editura Booklet
17,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a

Limba si literatura romana pentru clasa a VI-a este un excelent caiet de lucru care propune elevilor de gimnaziu exercitii variate si ingenioase, care sa-i ajute sa fixeze notiunile teoretice si, in acelasi timp, sa le imbogateasca orizontul literar.

Caietul este structurat pe cinci unitati de invatare care ofera o serie de texte interesante si captivante, acoperind genurile si speciile literare propuse de programa scolara. Fiecare unitate de invatare (Calatorie in lumea cuvintelor, atacul animalutelor, Povesti... de toate felurile, Departamentul sportiv, Stiinta... in nestire) ofera elevilor o gama variata de exercitii realizate ingenios de catre autoare, menite sa le ofere elevilor posibilitatea de a lucra cu placere, fara sa fie plictisiti de acelasi tip de cerinta sau sa se simta coplesiti de gradul acestora de dificultate.

Caietul de lucru pentru clasa a VI-a este, de asemenea, un instrument util si profesorilor care il pot folosi atat la lucrul in clasa, cat si pentru propunerea temelor pentru acasa sau a acelora de vacanta.

Cartea "Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a" a fost publicata in categoria Suport scolar / Lb. Romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ioana Triculescu, Madalina Buga-Moraru, si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a" este de 17 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-590-045-5
Pagini: 126
Format: 20,5 x 26 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a

Produse similare si recomandari

Bucuria de a scrie compuneri. Editie noua
Marcela Penes
12.00 9.00 RON
Literatura romana - bacalaureat - ghid de pregatire
Aurelia Nedelcu, Anisoara Burlea, Maria Lupu
29.00 RON
Stiu foarte bine la... limba romana - clasa a IV-a
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
8.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ioana Triculescu

Ioana Triculescu a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Cum sa scrii o compunere. Clasele 7-8 : Tipuri de compuneri, Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII - a, COMUNICARE ŞI GRAMATICA IN EXERCITII SI TESTE. CLASA A V-A, COMUNICARE SI GRAMATICA IN EXERCITII SI TESTE. CLASA A VII-A, COMUNICARE SI GRAMATICA IN EXERCITII SI TESTE. CLASA A VIII-A, DICTIONAR DE COMUNICARE PENTRU CLASELE V-VIII. TERMENI SI NOTIUNI GRAMATICALE, DICTIONAR MAGHIAR-ROMAN / ROMAN-MAGHIAR. CLASELE I-IV, LITERATURA. EXERCITII PRACTICE PENTRU STUDIUL TEXTULUI. CLASA A VII-A, Limba si literatura romana. Manual cl. a XI-a, Limba si literatura romana. Manual clasa a X-a, Limba si literatura romana. Mmanual cls. a XII-a, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Madalina Buga-Moraru

Pe langa "Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VI - a", autorul Madalina Buga-Moraru a publicat si Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a VII - a, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter