Limba japoneza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii

Limba japoneza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Limbi straine
Seria: Simplu si eficient. Limba japoneza

Recenzie Limba japoneza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii

Aveti in fata o noutate pe piata romaneasca si una din inca putinele lucrari dedicate exersarii limbii japoneze: Limba japoneza. Caiet de exercitii. Aceasta culegere de exercitii practice a fost creata cu intentia de a completa o serie de aparitii de referinta in aria invatarii limbii japoneze.

Lucrarea este structurata astfel:

  • Partea I, Gramatica si vocabular
  • Partea a II - a, Texte si vocabular
  • Partea a III - a contine cheia si traducerea exercitiilor

Lucrarea este completata de un Compendiu de gramatica japoneza, o sectiune teoretica menita sa sustina partea practica. Desi acest compendiu figureaza in ultima parte, o modalitate de lucru ar fi parcurgerea prealabila a teoriei pentru insusirea si fixarea regulilor necesare in rezolvarea exercitiilor.

Cartea "Limba japoneza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii" a fost publicata in categoria Limbi straine / Japoneza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ana-Maria Fujii, Neculai Amalinei, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Limba japoneza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limba japoneza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2593-2
Pagini: 240
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Limba japoneza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii

Produse similare si recomandari

Ghid de conversatie roman-japonez
Angela Hondru, Raluca Nicolae
24.95 RON
Italiana practica
Pierre Noaro
21.60 RON
Japoneza pentru incepatori
Yasuko Izaki
50.76 RON
Limba japoneza. Manual practic
Neculai Amalinei
35.96 RON
Japoneza pentru incepatori-2 cd-uri audio
Yasuko Izaki, Patrice Julien
54.50 RON
Limba japoneza
Neculai Amalinei
29.70 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limba japoneza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ana-Maria Fujii

Deocamdata in afara de "Limba japoneza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ana-Maria Fujii.

Neculai Amalinei

Neculai Amalinei a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Dictionar japonez-roman de Gakushu Kanji , Dictionar japonez-roman de Gakushu Kanji : Editie cartonata, Limba japoneza : Simplu si eficient, Limba japoneza. Manual practic, Limba japoneza. Simplu si eficient. Manual practic + CD : Editia a V - a, Limba japoneza. Simplu si eficient. Manual practic + CD : Editia a VI - a.

Simplu si eficient. Limba japoneza

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter