Limba engleza. Simplu si eficient. Editia a II - a (CD inclus)

Limba engleza. Simplu si eficient. Editia a II - a (CD inclus)

Editura Polirom
36,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Limbi straine

Recenzie Limba engleza. Simplu si eficient. Editia a II - a (CD inclus)

Limba engleza. Simplu si eficient va ajuta sa va insusiti, pe parcursul a 17 lectii, notiunile fundamentale de fonetica si gramatica si sa va imbogatiti vocabularul. Problemele legate de pronuntie, de lexic sau de diferite aspecte gramaticale sunt ilustrate cu exemple din vorbirea de zi cu zi si cu numeroase exercitii. In functie de scopul urmarit, puteti opta pentru testele de vocabular sau pentru cele de gramatica, ale caror raspunsuri se gasesc la finalul fiecarei lectii. Pentru a va insusi o pronuntie corecta si a retine mai usor cuvintele si expresiile noi, ascultati CD-ul, care contine textele si vocabularul tuturor lectiilor.

Un manual pentru incepatori, dar si pentru cei care vor sa-si perfectioneze cunostintele de limba engleza.

Cartea "Limba engleza. Simplu si eficient. Editia a II - a (CD inclus)" a fost publicata in categoria Limbi straine / Engleza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Radu Lupuleasa, Alina-Antoanela Craciun, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Limba engleza. Simplu si eficient. Editia a II - a (CD inclus) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limba engleza. Simplu si eficient. Editia a II - a (CD inclus)" este de 36.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2680-9
Pagini: 224
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Limba engleza. Simplu si eficient. Editia a II - a (CD inclus)

Produse similare si recomandari

Engleza practica
Dominique Lescanne, Cristopher Mason
29.98 RON
Engleza de afaceri (Ed. COMPACT)
Sarah Lewis-Schatz, Dorte Suchting
10.00 RON
English for accounting
Evan Frendo, Sean Mahoney
24.90 RON
Limba engleza. O gramatica alfabetica
Jean Brossard, Sylvie Chevalier
59.00 RON
Limba engleza pentru grupa pregatitoare
Cristina Ionescu
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limba engleza. Simplu si eficient. Editia a II - a (CD inclus). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Radu Lupuleasa

Radu Lupuleasa a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Ghid de conversatie roman-englez. Editia a II-a, revazuta si adaugita, Invatati rapid limba engleza (Contine CD audio), Ghid de conversatie englez-roman, Limba engleza + CD : Simplu si eficient , Limba engleza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Alina-Antoanela Craciun

Pe langa "Limba engleza. Simplu si eficient. Editia a II - a (CD inclus)", autorul Alina-Antoanela Craciun a publicat si Invatati rapid limba engleza (Contine CD audio), aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter