Limba engleza. Reguli, exceptii, dificultati

Limba engleza. Reguli, exceptii, dificultati

Editura Corint
39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Limba engleza. Reguli, exceptii, dificultati

Peste 100 de jocuri şi exerciţii de gramatică, punctuaţie şi ortografie

Dacă încurci ordinea cuvintelor în propoziţie, nu cunoşti diferenţa între adjective şi adverbe sau ai dubii în privinţa ortografierii anumitor grupuri de sunete, aceasta e cartea potrivită pentru tine.

Regulile şi excepţiile limbii engleze sunt prezentate simplu, concis şi întotdeauna însoţite de exemple, fiind scoase în evidenţă cazurile speciale, care pun adesea probleme.

Cu ajutorul exerciţiilor şi jocurilor atractive te poţi evalua singur, urmărind în acelaşi timp progresul făcut în cunoaşterea limbii.

Ilustraţiile colorate îi vor încânta pe toţi cei care vor să înveţe mai bine engleza.
Cartea poate fi la fel de bine folosită pentru studiul individual, dar şi ca auxiliar şcolar foarte util.

Cartea "Limba engleza. Reguli, exceptii, dificultati" a fost publicata in categoria Limbi straine / Engleza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Rachel Bladon, Nicole Irving, Victoria Parker, si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea Limba engleza. Reguli, exceptii, dificultati prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limba engleza. Reguli, exceptii, dificultati" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-135-667-9
Pagini: 102
Format: 21 x 29,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Poze aditionale

Pret Limba engleza. Reguli, exceptii, dificultati

Produse similare si recomandari

Engleza practica
Dominique Lescanne, Cristopher Mason
29.98 RON
Engleza de afaceri (Ed. COMPACT)
Sarah Lewis-Schatz, Dorte Suchting
10.00 RON
English for accounting
Evan Frendo, Sean Mahoney
24.90 RON
Limba engleza. O gramatica alfabetica
Jean Brossard, Sylvie Chevalier
59.00 RON
Limba engleza pentru grupa pregatitoare
Cristina Ionescu
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limba engleza. Reguli, exceptii, dificultati. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Rachel Bladon

Deocamdata in afara de "Limba engleza. Reguli, exceptii, dificultati", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Rachel Bladon.

Nicole Irving

Nicole Irving a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Invata repede franceza, Invata repede germana, Invata engleza : O metoda practica si completa, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Victoria Parker

Deocamdata in afara de "Limba engleza. Reguli, exceptii, dificultati", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Victoria Parker.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter