Lexicon : Transporturi si vama

Lexicon : Transporturi si vama

49,01 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei: 2009 Numar pagini: 360

Recenzie Lexicon : Transporturi si vama

Inscriindu-se in contextul preocuparilor pentru ridicarea nivelului calitativ al pregatirii specialistilor care activeaza in domeniul transporturilor, expeditiilor, depozitarii si vamuirii marfurilor, prezenta lucrare incearca sa puna la dispozitia acestora un ghid practic al celor mai utilizati termeni, atat romanesti, cat si anglo-americani. Lucrarea de fata trateaza multitudinea termenilor utilizati, fara a epuiza problematica vasta si polivalenta a acestor domenii, ce sunt in permanenta susceptibile de reactualizari. Problematica tratata are rolul de a stimula interesul lucratorilor din organizatiile care abordeaza aceasta problematica pentru adancirea documentarii lor si perfectionarea continua, Lexiconul fiind in acest sens un instrument de lucru foarte necesar in activitatea curenta.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Lexicon", publicata in 2 categorii, Drept si legislatie / Drept vamal, Economie / Strategii economice, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Gheorghe Caraiani si a fost publicata de editura Wolters Kluwer. Se poate cumpara cartea Lexicon prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Lexicon" este de 49.01 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Lexicon : Transporturi si vama

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Lexicon : Transporturi si vama. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gheorghe Caraiani

Gheorghe Caraiani a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Tranzactii internationale : E-business & tipuri de contracte - curs, Negocierea in afacerile internationale : Strategii, tactici, uzante diplomatice si de protocol, Negocierea in afacerile internationale , Tranzactii internationale - Ghid practic de modele si documente (2009), dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter