Leon si Taramul de la Mijloc

Leon si Taramul de la Mijloc

Editura Vellant
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Număr de pagini: 48; ISBN: 978-973-88392-5-0

Recenzie Leon si Taramul de la Mijloc

Odată ce veţi deschide paginile acestei cărţi, veţi porni în cea mai frumoasă călătorie, către o lume care vă va ului – Tărâmul de la Mijloc, un loc incredibil, în care poţi întâlni porumbei albi, iepuraşi fermecaţi sau covoare năzdravane.

Acesta este tărâmul miraculos unde, împreună cu Leon, veţi vedea cum magia poate să fie adevărată. Să înceapă magia...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea " Leon si Taramul de la Mijloc", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carte ilustrata, Carti pentru copii / Carti pentru copii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Angela McAllister si a fost publicata de editura Vellant. Se poate cumpara cartea Leon si Taramul de la Mijloc prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " Leon si Taramul de la Mijloc" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Leon si Taramul de la Mijloc

Produse similare si recomandari

Deserturi
Christina Longman
19.99 RON
 Basme de pretutindeni
Malachy Doyle
59.90 RON
Cartea pericolelor pentru baieti
Hal Iggulden, Conn Iggulden
69.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Leon si Taramul de la Mijloc. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Angela McAllister

Deocamdata in afara de " Leon si Taramul de la Mijloc", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Angela McAllister.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter