Legendele constelatiilor

Editura N/A
12,51 Lei

Info

Recenzie Legendele constelatiilor

Cartea "Legendele constelatiilor" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.03.2014. A fost scrisa de Csire Gabriela si a fost publicata de editura N/A. Se poate cumpara cartea Legendele constelatiilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Legendele constelatiilor" este de 12.51 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Legendele constelatiilor

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Culorile
16.99 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Legendele constelatiilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Csire Gabriela

Pe langa "Legendele constelatiilor", autorul Csire Gabriela a publicat si Kalevala, tara indepartata.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter