Legende si povestiri istorice

Legende si povestiri istorice

Editura Aramis
33,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca scolarului

Recenzie Legende si povestiri istorice

Asemeni soimilor si vulturilor tasniti dinte ramurile codrilor seculari, mai intai dacii, apoi romanii ieseau vitejeste la lupta pentru a-si apara nu doar teritoriul lasat de stramosi, ci si mostenirea viitoare a copiilor lor.

Datoria noastra, a celor ce astazi gustam libertatea gratie jertfei acelor luptatori, este de a pastra pe culmi stindardul, mandria si istoria acestui popor.

Cele patruzeci de povestiri istorice pline de har si invataturi se adreseaza in primul rand elevilor din ciclul primar, dar si celor pasionati de istorie, indiferent de varsta. In paginile ei, insotite de o grafica deosebita, sunt evocate cele mai importante momente si personalitati din istoria poporului roman.

Cartea "Legende si povestiri istorice" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Legende si mituri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Petru Demetru Popescu si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Legende si povestiri istorice prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Legende si povestiri istorice" este de 33 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-679-788-0
Pagini: 96
Format: 22,8 x 27,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Legende si povestiri istorice

Produse similare si recomandari

Basme
Hans Christian Andersen
6.99 RON
Castelul
Derek Farmer
40.00 RON
Legende istorice, editia a II - a
Dimitrie Bolintineanu
9.00 RON
Legende istorice si alte poezii
Dimitrie Bolintineanu
12.00 8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Legende si povestiri istorice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Petru Demetru Popescu

Pe langa "Legende si povestiri istorice", autorul Petru Demetru Popescu a publicat si Legende si povestiri istorice.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter