Legende istorice, editia a II - a

Legende istorice, editia a II - a

Editura Gramar
9,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 152; ISBN : 978-973-591-650-3

Recenzie Legende istorice, editia a II - a

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Legende istorice, editia a II - a", publicata in 3 categorii, Carti pentru copii / Legende si mituri, Beletristica / Literatura scolara, Beletristica / Literatura romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Dimitrie Bolintineanu si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Legende istorice, editia a II - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Legende istorice, editia a II - a" este de 9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Legende istorice, editia a II - a

Produse similare si recomandari

Basme
Hans Christian Andersen
6.99 RON
Legende si povestiri istorice
Petru Demetru Popescu
33.00 RON
Castelul
Derek Farmer
40.00 RON
Legende istorice si alte poezii
Dimitrie Bolintineanu
12.00 8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Legende istorice, editia a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dimitrie Bolintineanu

Dimitrie Bolintineanu a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Dimitrie Bolintineanu. Opere. Volumele I si II, Legende istorice si alte poezii, Mama lui Stefan cel Mare, Manoil, Florile Bosforului. Legende istorice : Cartea de acasa vol. 46, Legende istorice , Legende istorice, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter