Legende istorice si alte poezii

Legende istorice si alte poezii

Editura Minerva
12.00 8.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008 ISBN: 978-973-21-0915-1

Recenzie Legende istorice si alte poezii

Legendele au trezit un interes extraordinar prin patriotismul lor focos si prin strania lor muzica. Bolintineanu este intaiul versificator roman cu intuitia valorii acustice a cuvantului, care cauta cuvantul pentru ceea ce sugereaza dincolo de marginile lui nationale si face din vers o singura arie. Bolintineanu e auditiv si mecanic, si asta il duce mai aproape de poezia moderna.

G. Calinescu

Cartea "Legende istorice si alte poezii" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Legende si mituri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Dimitrie Bolintineanu si a fost publicata de editura Minerva. Se poate cumpara cartea Legende istorice si alte poezii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Legende istorice si alte poezii" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Legende istorice si alte poezii

Produse similare si recomandari

Basme
Hans Christian Andersen
6.99 RON
Legende si povestiri istorice
Petru Demetru Popescu
33.00 RON
Castelul
Derek Farmer
40.00 RON
Legende istorice, editia a II - a
Dimitrie Bolintineanu
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Legende istorice si alte poezii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dimitrie Bolintineanu

Dimitrie Bolintineanu a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Dimitrie Bolintineanu. Opere. Volumele I si II, Legende istorice, editia a II - a, Mama lui Stefan cel Mare, Manoil, Florile Bosforului. Legende istorice : Cartea de acasa vol. 46, Legende istorice , Legende istorice, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter