Lectii de Access

Lectii de Access

Editura Albastra
42,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Lectii de Access

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Lectii de Access", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Baze de date, SQL, Calculatoare si internet / Microsoft Access, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de A. Teodorescu si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Lectii de Access prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Lectii de Access" este de 42 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Lectii de Access

Produse similare si recomandari

Colectii de date
Valeriu Iorga
39.00 RON
Secrete Oracle 8
Edward Honour, Paul Dalberth, Ari Kaplan, Atul Metha
34.34 RON
Foxpro 2.6 sub Windows
G. Dima, M. Dima
24.43 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Lectii de Access. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

A. Teodorescu

Pe langa "Lectii de Access", autorul A. Teodorescu a publicat si Ghid de pregatire pentru BACALAUREAT 2011 - Limba si literatura romana - Comunicare orala.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter