Lebedele salbatice. Povesti cu printese

Lebedele salbatice. Povesti cu printese

Editura Litera mica
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Lebedele salbatice. Povesti cu printese

Carte cu autocolante reutilizabile

Care fetita nu viseaza sa fie printesa? Frumoasa, desteapta, eleganta, manierata, intr-un cuvant, incantatoare. Dar nici chiar viata printeselor nu e atat de usoara, iar inainte ca povestile lor sa aiba un final fericit, acestea trebuie sa treaca prin incercari dificile.

In aceasta colectie splendid ilustrata, fetitele vor putea citi unele dintre cele mai frumoase povesti ale lumii, iar in interiorul cartilor vor gasi autocolante reutilizabile, pe care le pot lipi pe paginile de la sfarsit, dezvoltandu-si astfel imaginatia si transpunandu-se mai usor in minunata lume a povestilor.

Cartea "Lebedele salbatice. Povesti cu printese" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti cu Autocolante si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. Se poate cumpara cartea Lebedele salbatice. Povesti cu printese prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Lebedele salbatice. Povesti cu printese" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-600-387-2
Pagini: 16
Format: 16 x 14 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Lebedele salbatice. Povesti cu printese

Produse similare si recomandari

Atlas cu abtibilduri - Dinozauri
Sofija Stefanovic
19.99 RON
Cai si ponei. Carte cu autocolante
Lieve Boumans
12.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Lebedele salbatice. Povesti cu printese. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter