Leadership. Lectii de conducere din Lumea Antica

Leadership. Lectii de conducere din Lumea Antica

Editura Meteor Press
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Leadership. Lectii de conducere din Lumea Antica

Stapaneste viitorul invatand din trecut

Aceasta carte abordeaza problema leadershipului dintr-un unghi diferit. In loc sa trateze subiectul prin analogii extrase din literatura, sport sau cercetare, volumul de fata ofera o perspectiva cu totul inedita, analizand actiunile liderilor antici. Selectia acestor lideri, din Roma pana in China antica, este menita sa furnizeze instructorilor si elevilor, precum si managerilor in general, exemple de leadership care, mai mult ca sigur, nu sunt susceptibile de idei preconcepute.

Liderii prezentati si analizati sunt recunoscuti drept personalitati care au marcat istoria. Multe dintre actiunile riscante pe care le-au intreprins au avut un succes rasunator. La fel de spectaculoase au fost si consecintele esecurilor suferite. Toti au actionat constienti de posibilitatile pe care le ofereau vremurile in care au trait. Contextul istoric ne permite sa observam cum au procedat in diferite situatii si cum si-au pus in joc temperamentul, inteligenta, experienta, cutezanta si povetele, atunci cand au avut de rezolvat probleme cu adevarat presante. Instructive sunt si metodele pe care le-au folosit pentru a-si implementa deciziile, intrucat acestea ilustreaza atat avantajele, cat si dezavantajele cu care se confrunta, inevitabil, managerii ca lideri.

Fiecare capitol al cartii abordeaza cate un concept-cheie de leadership, de la asumarea riscului pana la talentul de a-i motiva si a-i imputernici pe ceilalti in momentele oportune. Concluziile extrase sunt strans impletite cu reflectiile asupra directiei in care ar trebui sa se dezvolte stiinta leadershipului in urmatorul deceniu, pentru a putea face fata provocarilor pe care le ridica globalizarea, inovatiile si progresul tehnologic.

Cartea "Leadership. Lectii de conducere din Lumea Antica" a fost publicata in categoria Economie / Leadership si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Arthur Cotterell, Roger Lowe, Ian Shaw, si a fost publicata de editura Meteor Press. Se poate cumpara cartea Leadership. Lectii de conducere din Lumea Antica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Leadership. Lectii de conducere din Lumea Antica" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-728-568-3
Pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Leadership. Lectii de conducere din Lumea Antica

Produse similare si recomandari

Know-How
Ram Charan
39.90 RON
Alpha leadership
Deering Anne , Robert Dilts, Russell Julian
30.01 RON
Simtul urgentei
John P. Kotter
39.00 RON
Manualul capitalistului
Rich DeVos
35.00 RON
Leadership: arta si maestria de a conduce
Manfred Kets De Vries
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Leadership. Lectii de conducere din Lumea Antica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Arthur Cotterell

Pe langa "Leadership. Lectii de conducere din Lumea Antica", autorul Arthur Cotterell a publicat si Dictionar de mitologie.

Roger Lowe

Deocamdata in afara de "Leadership. Lectii de conducere din Lumea Antica", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Roger Lowe.

Ian Shaw

Deocamdata in afara de "Leadership. Lectii de conducere din Lumea Antica", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ian Shaw.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter