Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V - a

Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V - a

Editura Booklet
17,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V - a

Limba si literatura romana pentru clasa a V-a este un excelent caiet de lucru care propune elevilor de gimnaziu exercitii variate si ingenioase menite sa-i ajute sa fixeze notiunile teoretice si, in acelasi timp, sa le imbogateasca orizontul literar.

Caietul este structurat pe teme captivante si interesante (3, 2, 1... Start joc!, Primul meu univers - familia, Mincinosi celebri, Fiinte reale si imaginare, Seria neagra) si contine texte diverse, clasice si contemporane, jocuri si activitati de scriere creativa care dezvolta imaginatia si placerea lecturii. De asemenea, exercitiile de limba romana sunt diverse si acopera conceptele propuse de programa scolara, iar pentru orice intrebare legata de notiunile teoretice elevii pot consulta sinteza de la finalul cartii, Cutia cu unelte.

Caietul de lucru pentru clasa a V-a aduce un plus de informatie si parintilor, carora autoarele le-au oferit un ghid care sa-i indrume catre intelegerea asteptarilor scolii si catre eficientizarea comunicarii cu copilul.

Cartea "Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V - a" a fost publicata in categoria Suport scolar / Lb. Romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Luminita Paraipan, Davidoiu-Roman Anca, si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V - a" este de 17 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-590-044-8
Pagini: 126
Format: 20,5 x 26 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V - a

Produse similare si recomandari

Limba si literatura romana. Bacalaureat 2012
Mihaela Daniela Cirstea, Adrian Costache, Gheorghe Lazarescu, Laura Raluca Surugiu
10.00 RON
Limba si literatura romana. Clasa a VIII - a
Mihaela Dobos, Luminita Paraipan, Davidoiu-Roman Anca, Dumitrita Stoica
15.00 RON
Dictionarul uzual al limbii romane
Sabia Teius, Valentina Serban, Elena Comsulea
69.00 RON
Limba romana pentru clasa a V - a. Exercitii
Daniela Ionescu, Florin Ionescu
15.00 RON
Exercitii practice de limba romana
Geanina Cotoi, Irina-Carmen Haila, Mina-Maria Rusu, Mihaela Timingeriu
12.00 RON
 GRAMATICA. FISE DE LUCRU PENTRU CLASA A V-A
Ioana Enescu, Luminita Ardelean, Cornelia Chirita, Mariana Gurtavenco
11.00 RON
Limba si literatura romana. Bacalaureat 2012
Cosmin Borza, Roxana Din, Cristina Erdei, Cristina Gogata, Smaranda Graur, Diana Hangan, Claudiu Turcus
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Limba si literatura romana. Caiet de lucru. Clasa a V - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Luminita Paraipan

Luminita Paraipan a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Limba si literatura romana. Clasa a VIII - a : Evaluarea nationala 2012. Notiuni teoretice si 50 de teste rezolvate, LIMBA SI LITERATURA ROMANA. MODELE DE SUBIECTE PENTRU TEZA UNICA, CLASA A VII-A, SEMESTRUL II, LIMBA SI LITERATURA ROMANA. MODELE DE SUBIECTE PENTRU TEZA UNICA. CLASA A VII-A. SEMESTRUL I. CONFO, Limba si literatura romana. Evaluarea nationala 2011 : Notiuni teoretice si 50 de teste rezolvate. Clasa a VIII - a, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Davidoiu-Roman Anca

Davidoiu-Roman Anca a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Limba si literatura romana. Clasa a VIII - a : Evaluarea nationala 2012. Notiuni teoretice si 50 de teste rezolvate, Limba si literatura romana. Evaluarea nationala 2011 : Notiuni teoretice si 50 de teste rezolvate. Clasa a VIII - a, Limba si literatura romana.Modele de subiecte pentru teza unica, cls.a VII-a, semestrul I, Limba si literatura romana.Modele de subiecte pentru teza unica, cls.a VIII-a, semestrul I, Limina sau o istorie a paratextului in proza, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter