Lasa grijile, incepe sa traiesti

Lasa grijile, incepe sa traiesti

Editura Curtea Veche
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Dale Carnegie

Recenzie Lasa grijile, incepe sa traiesti

 Problema nu este ignoranţa, ci lipsa de acţiune. Scopul acestei cărţi este să reafirme, să ilustreze, să scoată la lumină şi să glorifice o mulţime de adevăruri vechi şi fundamentale, să vă îmboldească şi să vă determine să faceţi ceva pentru a le aplica. Pe Dale Carnegie îl regăsim în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile. La jumătate de veac de la moartea lui, atât scrierile, cât şi cursurile sale sunt la fel de solicitate ca şi în primii ani după lansare.

„Odată cu trecerea timpului, mi-am dat seama că una dintre cele mai mari probleme ale adulţilor era îngrijorarea. Era limpede, aveam nevoie de un manual despre învingerea grijilor!“

Cartea "Lasa grijile, incepe sa traiesti" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie motivationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Dale Carnegie si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Lasa grijile, incepe sa traiesti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Lasa grijile, incepe sa traiesti" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-669-652-7
Pagini: 336
Format: 15,5 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Lasa grijile, incepe sa traiesti

Produse similare si recomandari

Fii pozitiv!
Rich DeVos
28.00 RON
Teoria fericirii
Jonathan Haidt
25.00 RON
Nascut pentru a reusi
Brian Souza
22.00 RON
Secretele oamenilor impliniti
Philip Baker
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Lasa grijile, incepe sa traiesti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dale Carnegie

Dale Carnegie a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Cum sa vorbim in public, Cum sa te bucuri de viata si de slujba, Lasa grijile, incepe sa traiesti. Editia a IV - a, Liderul poti fi tu, Secretele succesului : Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent, Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent : Editie revizuita, Tehnici de a vinde, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Dale Carnegie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter