Lance si lumina (vol.2 seria Oamenii Vazduhului Inalt)

Lance si lumina (vol.2 seria Oamenii Vazduhului Inalt)

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 2 din seria Oamenii vazduhului inalt

Recenzie Lance si lumina (vol.2 seria Oamenii Vazduhului Inalt)

În vechea Chină, războiul dintre mătase şi sabie e în toi. Puterile de dincolo de ceruri l-au trimis pe copilul Lunii pentru a-i distruge pe ultimii dintre nemuritori - dar oare moartea lor va însemna cu adevărat dispariţia lumii? Sau există un întunecat secret străvechi ascuns adânc în munte? Doar dragonii ştiu răspunsul, dar aceştia au dispărut.

În vreme ce Nugua îi caută şi se luptă singură pentru viaţa ei, Niccolo aleargă prin deşert şi prin munţi în căutarea copilului Lunii. El ştie că trebuie să-l ucidă, pentru a salva Poporul Norilor şi întreaga China. Dar cum poate lupta împotriva fetei pe care o iubeşte mai mult decât orice pe lume?

Cartea "Lance si lumina (vol.2 seria Oamenii Vazduhului Inalt)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Kai Meyer si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Lance si lumina (vol.2 seria Oamenii Vazduhului Inalt) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Lance si lumina (vol.2 seria Oamenii Vazduhului Inalt)" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786069318225
Pagini: 416
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Lance si lumina (vol.2 seria Oamenii Vazduhului Inalt)

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Lance si lumina (vol.2 seria Oamenii Vazduhului Inalt). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Kai Meyer

Kai Meyer a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Focul de gheata , Matase si sabie (vol.1 seria Oamenii Vazduhului Inalt).

Oamenii vazduhului inalt

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter