La cumparaturi cu bebe

La cumparaturi cu bebe

Editura Polirom
39,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978-973-46-0946-8; ANUL APARITIEI: 2008; NUMAR PAGINI: 528; FORMAT: 106x180
Colectia: CHIC

Recenzie La cumparaturi cu bebe

Un nou roman al maestrei incontestabile a genului chick-lit!


Cu bebe la cumparaturi continua seria de romane construite in jurul Rebeccai Bloomwood, carti traduse pina acum in peste treizeci de limbi.

La cumparaturi cu bebe (2007) este mult asteptata continuare a seriei aventurilor incorigibilei Becky Bloomwood. Angajata pe un post de vis la cel mai in voga magazin londonez, The Look, casatorita cu ferme­catorul Luke si foarte, foarte insarcinata, celebra shopaholica descopera placerea cumparaturilor pentru cel mai tinar membru al familiei. Intentia ei este sa amenajeze o camera a copilului ultimul racnet in noua lor casa, sa puna mina pe cele mai dragalase hainute, pe cel mai sofisticat carucior si pe cel mai la moda obstetrician. Dar cind acesta se dovedeste a fi tocmai fosta prietena a sotului ei, planurile lui Becky ar putea suferi o modificare radicala.

„Shopaholica Becky Bloomwood reintra triumfal in scena! De data aceasta, pe lista ei de achizitii figureaza... cel mai la moda obstetrician.” (St. Petersburg Times)

„Pentru iubitoarele genului chick-lit care sint deja sau doar isi doresc sa fie mame, acest nou roman din seria La cumparaturi... este o adevarata mina de aur.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "La cumparaturi cu bebe", publicata in 2 categorii, Beletristica / ChickLit, Beletristica / Literatura engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Sophie Kinsella si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea La cumparaturi cu bebe prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "La cumparaturi cu bebe" este de 39.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret La cumparaturi cu bebe

Produse similare si recomandari

Clubul privat
Leonie Fox
32.95 RON
La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
Casatorie din interes
Chris Manby
17.10 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea La cumparaturi cu bebe. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, La cumparaturi in rochie de mireasa, Fata fantoma , Goana dupa cumparaturi la new york, Iti amintesti de mine?, La cumparaturi cu sora mea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter