LabView - Simulari interactive cu aplicatii in fizica

LabView - Simulari interactive cu aplicatii in fizica

Editura Albastra
40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie LabView - Simulari interactive cu aplicatii in fizica

Cartea se adreseazã profesorilor si elevilor din învãtãmântul preuniversitar, precum si cadrelor didactice si studentilor de la facultãtile cu profil stiintific si tehnic, în special celor care predau sau studiazã stiintele exacte (fizicã, matematicã, chimie) sau ingineresti (calculatoare, automaticã, electronicã, electrotehnicã, telecomunicatii, mecatronicã, roboticã).

În particular, cartea se adreseazã profesorilor de fizicã din învãtãmântul preuniversitar si universitar, precum si elevilor si studentilor pasionati de studiul fizicii, care o pot folosi pentru a învãta rapid un limbaj de programare graficã extrem de util în crearea de simulãri spectaculoase ale fenomenelor fizice.

De asemenea, lucrarea poate fi utilizatã ca manual pentru un curs optional de programare graficã sau ca sursã de instruire de cãtre membrii cercurilor de fizicã din licee.

Cartea "LabView - Simulari interactive cu aplicatii in fizica" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Sisteme de operare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Traian Anghel si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea LabView - Simulari interactive cu aplicatii in fizica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "LabView - Simulari interactive cu aplicatii in fizica" este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-650-244-6
Pagini: 282
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret LabView - Simulari interactive cu aplicatii in fizica

Produse similare si recomandari

Consilier windows
Florin Ciotu
Linux pentru incepatori
George Dimitriu
36.99 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea LabView - Simulari interactive cu aplicatii in fizica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Traian Anghel

Deocamdata in afara de "LabView - Simulari interactive cu aplicatii in fizica", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Traian Anghel.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter