La pierderea sperantei

La pierderea sperantei

10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Prezent
Seria: Poezie

Recenzie La pierderea sperantei

Nu sunt obişnuit să-mi prezint singur cărţile. Nu se obişnuia asta pe când publicam şi eu mai des. Oricum, la pierderea speranţei n-a fost concepută ca atare, o carte cu o structură de rezistenţă, aşa cum se fac azi, şi cărţile, şi casele. Au fost notaţii disparate, iar dacă există, totuşi, o aparenţă de unitate, atunci asta vine de altundeva decât din intenţia de construcţie. Din constanţa obsesiilor mele şi a celor ce-mi trec prin cap, fie şi întâmplător.

Poate părea o carte tristă sau demobilizatoare (Doamne fereşte!), deşi sunt momente când e dă râs, ca la Ion de la gară, mai ales în cele două pasaje cu sexul, cu toate că nu pentru ele am scris-o, ele sunt doar nişte accesorii, aşa cum e şi sexul prea adesea… Mă grăbesc să vă spun că accesoriile nu sunt, chiar întotdeauna, inutile.

Toată viaţa, încă de acum 45 de ani, când am publicat prima carte a mea de versuri, din care azi nu mai pot păstra decât titlul, Turnul înclinat, am fost… înclinat spre partea neagră a existenţei. Aşa că nu pot da vina pe bătrâneţe că mi-am pierdut cu totul speranţele. Ele erau cam pierdute încă de atunci, de la Cluj, demult. Acum doar pierderea lor a ieşit în pagină, şi chiar pe o copertă. - Nicolae Prelipceanu

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "La pierderea sperantei", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura romana, Beletristica / Poezie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nicolae Prelipceanu si a fost publicata de editura Casa de Pariuri Literare. Se poate cumpara cartea La pierderea sperantei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "La pierderea sperantei" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-8342-41-2
Pagini: 62
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret La pierderea sperantei

Produse similare si recomandari

Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea La pierderea sperantei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicolae Prelipceanu

Deocamdata in afara de "La pierderea sperantei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Nicolae Prelipceanu.

Poezie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter