De la normal la sanatos : Cai de eliberare a constientei bolnave

De la normal la sanatos : Cai de eliberare a constientei bolnave

34,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Antroposofie practica

Recenzie De la normal la sanatos : Cai de eliberare a constientei bolnave

Georg Kuhlewind (1924-2006) s-a nascut in Ungaria si a studiat stiintele naturii, lucrand apoi in cercetare si predand la universitate. Fiind interesat de cercetari in domeniul spiritual, a studiat psihologia, istoria religiilor, antroposofia, budismul zen. A cercetat fenomenologia starilor de constienta, meditatia, educarea gandirii, pe care le-a si practicat in mod intens si despre care a tinut numeroase prelegeri. A condus seminare si grupe de lucru in intreaga lume. a publicat numeroase carti cu aceasta tematica.

Starea de captivitate şi formele nesănătoase în care se află conştienţa omului de azi constituie punctul de pornire al acestei cărţi. Lucrarea este un ghid practic pentru cei care vor să-şi îmbunătăţească starea generală a conştienţei, este o carte de psihologie spirituală şi un manual contemporan pentru cultivarea vieţii interioare.
Printr-o autoobservaţie metodică, putem descoperi cheile eliberării conştienţei noastre din fundăturile şi automatismele la care a ajuns.

Prin educarea atenţiei, cel care practică exerciţiile propuse de autor începe să-şi extindă aria posibilităţilor de înţelegere şi de acţiune. Exerciţiile sunt inspirate de calea octuplă a lui Buddha şi de calea cunoaşterii spirituale a lui Rudolf Steiner. Parcurgerea lor poate duce la făurirea unei vieţi noi, în care intuiţiile supraconştiente joacă rolul principal. Se ajunge atunci la starea de a fi prezent la experienţa bucuriei şi a gândirii vii, care sunt sursa sănătăţii durabile a omului.

"Meditaţia Prin exerciţiile de concentrare, încercăm să ne intensificăm conştienta în ceea ce priveşte funcţiile ei - gândire, percepţie, reprezentare - prin faptul că ne..." Continuare...

"A vorbi şi a asculta De-a lungul întregii sale vieţi, omul este nevoit să vorbească mult; relaţiile cu alţi oameni şi cu sine însuşi se desfăşoară în cuvinte, şi acestea..." Continuare...

Cartea "De la normal la sanatos" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Georg Kuhlewind si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea De la normal la sanatos prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "De la normal la sanatos" este de 34 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8358-16-1
Pagini: 296
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret De la normal la sanatos : Cai de eliberare a constientei bolnave

Produse similare si recomandari

Razboiul si Pacea interioara
Osho
27.00 9.00 RON
Paracelsus - viata si invatatura
Franz Hartmann
27.00 RON
Esenta realizarii sinelui
Swami Kriyananda (J. Donald Walters)
24.00 13.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea De la normal la sanatos : Cai de eliberare a constientei bolnave. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Georg Kuhlewind

Pe langa "De la normal la sanatos : Cai de eliberare a constientei bolnave", autorul Georg Kuhlewind a publicat si Treptele constientei : Meditatii asupra granitelor sufletului.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter