La Morrison Hotel : Povestiri de pana azi

La Morrison Hotel : Povestiri de pana azi

Editura EuroPress
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Editii definitive

Recenzie La Morrison Hotel : Povestiri de pana azi

Povestiri de pina azi aduna intre copertile sale povestirile carturasesti si parabolice, cumva borgesiene, din Semnele timpului, volumul de debut al autorului, cu cele explodind „realist”, infuzate de senzualitate si sexualitate, din Check Point Charlie, carora se adauga citeva naratiuni inedite, care anunta – poate prefateaza – romanele cosmopolite cu care Liviu Antonesei „ameninta” de mai multi ani. Indiferent insa de stil, tematica, viziune ori intentii viitoare, toate au poveste, toate te tin, pina la ultima pagina, cu sufletul la gura pe parcursul lecturii. Fara a fi politiste, se citesc ca un thriller de buna calitate.”

Cartea "La Morrison Hotel" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Liviu Antonesei si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea La Morrison Hotel prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "La Morrison Hotel" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-1727-01-1
Pagini: 228
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret La Morrison Hotel : Povestiri de pana azi

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea La Morrison Hotel : Povestiri de pana azi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Liviu Antonesei

Liviu Antonesei a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Povesti filosofice cretane si alte poezii din insule : Poezii inedite, Ghid pentru cercetarea educatiei, Polis si Paideia : Sapte studii despre educatie cultura politici educative, Scriitori si politica, Victimele inocente si colaterale ale unui sangeros razboi cu Rusia, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter