De la impotenta la virilitate

De la impotenta la virilitate

Editura Ram
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie De la impotenta la virilitate

Aceasta carte se adreseaza atat barbatilor care in prezent se confrunta cu tulburari de dinamica sexuala, cat si barbatilor virili, care doresc sa-si mentina sau chiar sa-si amplifice virilitatea.

Aceasta carte se adreseaza atat barbatilor care in prezent se confrunta cu tulburari de dinamica sexuala, cat si barbatilor virili, care doresc sa-si mentina sau chiar sa-si amplifice virilitatea.

Informatiile oferite tin atat de medicina clasica (alopata), cat si de medicina naturista - fitoterapie, dieta yang, afrodiziace, presopunctura, masaj etc.
Citind aceasta carte veti descoperi o noua viziune, mult mai ampla, mai complexa a modului viril de manifestare a sexualitatii masculine. Din aceasta perspectiva, un barbat cu adevarat viril este acela care isi cunoaste mecanismele anatomo-fiziologice si psihologice ale "aparatului? sexual, dar in acelasi timp este capabil sa-si dezvolte si sa-si rafineze propria sexualitate, pentru ca intimitatea sexuala profunda pe care o atinge alaturi de fiinta iubita sa cuprinda atat o sexualitate sanatoasa si puternica, cat si o fuziune emotionala si afectiva ampla implinitoare si chiar mai mult decat atat.

Cartea "De la impotenta la virilitate" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Deek Yang si a fost publicata de editura Ram. Se poate cumpara cartea De la impotenta la virilitate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "De la impotenta la virilitate" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 978-973-7726-23-0
Pagini: 159
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret De la impotenta la virilitate

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea De la impotenta la virilitate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Deek Yang

Deocamdata in afara de "De la impotenta la virilitate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Deek Yang.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter