La gradinita cu Niculita! Set de fise interdisciplinare 6-7 ani : Activitati matematice / Educarea limbajului / Cunoasterea mediului

La gradinita cu Niculita! Set de fise interdisciplinare 6-7 ani : Activitati matematice / Educarea limbajului / Cunoasterea mediului

Editura Paralela45
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: HAI SA INVATAM!

Recenzie La gradinita cu Niculita! Set de fise interdisciplinare 6-7 ani : Activitati matematice / Educarea limbajului / Cunoasterea mediului

Lucrarile de fata, tiparite policrom, au la baza noul Curriculum pentru invatamantul prescolar 3-6/7 ani. Activitatile propuse sunt axate pe metode activ-participative, care incurajeaza plasarea copilului in situatia de a explora si de a deveni independent.

Se pune accent in egala masura pe dezvoltarea la copil a stimei de sine si a unui sentiment pozitiv fata de invatare. Nu este deloc neglijat jocul, ca forma fundamentala de activitate in copilaria timpurie si ca forma de invatare cu importanta decisiva pentru dezvoltarea si educatia copilului.

In privinta componentei evaluare, s-au avut in permanenta in vedere cele trei functii ale acesteia: masurare, predictie si diagnoza. Toate aceste deziderate se ating atat prin varietatea activitatilor propuse, cat si prin grafica atractiva si accesibila a tuturor acestor lucrari.

Cartea "La gradinita cu Niculita! Set de fise interdisciplinare 6-7 ani" a fost publicata in categoria Suport scolar / Gradinita si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nicolae Ploscariu, Roxana Haiden, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea La gradinita cu Niculita! Set de fise interdisciplinare 6-7 ani prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "La gradinita cu Niculita! Set de fise interdisciplinare 6-7 ani" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-47-0998-4; 978-973-47-1001-0; 978-973-47-0
Pagini: 144
Nr. Volume: 3
Limba: ro

Poze aditionale

Pret La gradinita cu Niculita! Set de fise interdisciplinare 6-7 ani : Activitati matematice / Educarea limbajului / Cunoasterea mediului

Produse similare si recomandari

Nu va jucati cu chibriturile
colectiv Aramis
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea La gradinita cu Niculita! Set de fise interdisciplinare 6-7 ani : Activitati matematice / Educarea limbajului / Cunoasterea mediului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Nicolae Ploscariu

Nicolae Ploscariu a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa educatorului, 5-6 ani, partea a II-a, La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa educatorului, 4-5 ani, partea a II-a, La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa educatorului, 6-7 ani, partea a II-a, La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa copilului, 4-5 ani, partea a II-a, La gradinita cu Niculita! Om si societate : Fise interdisciplinare, 5-6 ani, La gradinita cu Niculita! Om si societate : Fise interdisciplinare, 4-5 ani, La gradinita cu Niculita! Om si societate : Fise interdisciplinare, 6-7 ani.

Roxana Haiden

Roxana Haiden a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, La gradinita cu Niculita! Om si societate : Fise interdisciplinare, 5-6 ani, La gradinita cu Niculita! Om si societate : Fise interdisciplinare, 4-5 ani, La gradinita cu Niculita! Om si societate : Fise interdisciplinare, 6-7 ani.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter