La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa educatorului, 4-5 ani, partea a II-a

La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa educatorului, 4-5 ani, partea a II-a

Editura Paralela45
11,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: DIDACTICA ACTIVA

Recenzie La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa educatorului, 4-5 ani, partea a II-a

Lucrarea de fata ofera cadrelor didactice din gradinita sugestii pentru organizarea activitatilor integrate, desprinse din Curriculumul pentru invatamantul prescolar, 3 – 6/7 ani, septembrie 2008, aprobat de catre Ministerul Educatiei.

Acesta este si motivul pentru care materialul prezentat in paginile lucrarii de fata graviteaza in jurul domeniilor experientiale indicate de programa, grija esentiala a autorilor fiind aceea ca fiecare element, fiecare compartiment al programei sa fie transpus cu atentie in continuturile invatarii si in modelele de comportament dorite. Fiecare fisa are prevazute rubrici clare care pot constitui sablonul activitatilor la grupa: Tema, Subtema, Mijloace de realizare, Domenii experientiale, Obiectivele evaluarii, Intrebari/Discutii, Itemi, Descriptori de performanta.

Atragem atentia insa ca lucrarea se adreseaza educatoarelor care utilizeaza Mapa copilului, fise pentru activitati integrate, concepute pentru fiecare dintre categoriile de varsta 4-5, 5-6, 6-7 ani, mapa publicata tot de catre Editura Paralela 45 (si avizata de catre Ministerul Educatiei pentru utilizare in gradinite).

Lucrarea ofera sugestii clare, concise, de evaluare a performantelor copiilor, punand accent pe motivarea acestora si nu pe performanta izvorata din teama ori din constrangere. Asa se explica sugestiile de lucrari literare presarate in interiorul lucrarii. Au fost alese ghicitori tematice, fragmente de poezii educative, atragatoare si accesibile, sau povestioare din folclorul romanesc. Maiestria si dragostea educatorului pentru copii sunt acelea care insufletesc practic textele literare, facandu-le, la utilizare, instrumente viabile de lucru cu micutii.

Cartea "La gradinita cu Niculita! Activitati integrate" a fost publicata in categoria Suport scolar / Gradinita si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Alice Nichita, Nicolae Ploscariu, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea La gradinita cu Niculita! Activitati integrate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "La gradinita cu Niculita! Activitati integrate" este de 11 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-47-0976-2
Pagini: 64
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa educatorului, 4-5 ani, partea a II-a

Produse similare si recomandari

Nu va jucati cu chibriturile
colectiv Aramis
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa educatorului, 4-5 ani, partea a II-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Alice Nichita

Alice Nichita a publicat inca 25 carti prezente in libraria noastra, Compunem si rezolvam probleme Material didactic pentru activitatile din gradinita-Planse, Educatie pentru sanatate, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea a II-a, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea a III-a, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea a IV-a, Fise pentru aplicarea metodei proiectelor. Partea I, Greierasul albastru. Caiet pentru grupa mare 5-6 ani : Jocuri si exercitii pentru domeniul stiinte. Matematica, In lumea culorilor, Invatam sa numaram 5-7 ani, Jocul literelor si al cuvintelor (4-7 ani) - planse, Ne jucam cu iepurasul 4-7 ani, Ne pregatim de Craciun, Ne pregatim de Pasti, Ne pregatim de scoala, Pastile pentru pitici. Carte de colorat, Tup-Tup si oul de Pasti, Craciunul pentru pitici, Greierasul albastru - caiet grupa mare pregatitoare 5-7 ani, La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa educatorului, 6-7 ani, partea a II-a, La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa copilului, 4-5 ani, partea a II-a, La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa educatorului, 5-6 ani, partea a II-a, Limba engleza. Suport didactic pentru clasa I, Obiceiuri si traditii de Craciun, Rita Gargarita - grupa mare pregatitoare 5-7 ani, Rita-Gargarita. Caiet pentru grupa mare 5-6 ani : Jocuri si exercitii pentru domeniul limba si comunicare, dintre care primele 16 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Nicolae Ploscariu

Nicolae Ploscariu a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, La gradinita cu Niculita! Set de fise interdisciplinare 6-7 ani : Activitati matematice / Educarea limbajului / Cunoasterea mediului, La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa educatorului, 5-6 ani, partea a II-a, La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa educatorului, 6-7 ani, partea a II-a, La gradinita cu Niculita! Activitati integrate : Mapa copilului, 4-5 ani, partea a II-a, La gradinita cu Niculita! Om si societate : Fise interdisciplinare, 6-7 ani, La gradinita cu Niculita! Om si societate : Fise interdisciplinare, 5-6 ani, La gradinita cu Niculita! Om si societate : Fise interdisciplinare, 4-5 ani, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter