La cumparaturi cu Minnie

La cumparaturi cu Minnie

Editura Polirom
36,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Chic

Recenzie La cumparaturi cu Minnie

Un nou roman al maestrei incontestabile a genului chick-lit, Sophie Kinsella, in colectia „CHIC” de la Polirom!
La cumparaturi cu Minnie continua seria de romane construite in jurul Rebeccai Bloomwood, carti traduse pina acum in peste treizeci de limbi.
 
In ultima aparitie din seria La cumparaturi..., Rebecca Brandon, nascuta Bloomwood, ataca din nou, impreuna cu fiica ei, Minnie, in virsta de doi ani, care deja a preluat obiceiurile mamei: determinarea precoce si dependenta de produsele cu etichete de marca. Mai rau, Minnie pare sa fie insasi intruchiparea vocii din capul lui Becky care n-o lasa sa spuna nu, cind vine vorba de hainele de designer, cu cele mai dragute accesorii. Insa criza financiara loveste, in cele din urma, si familia Brandon, iar Luke, cu capul mai pe umeri, o convinge pe Becky sa devina din „fashionista”, un pic mai „recesionista” si, eventual, sa poarte hainele din sifoniere mai mult de o singura data. Cind se apropie ziua lui de nastere, Becky incearca sa organizeze o petrecere surpriza, dar cu buget limitat pare imposibil. Situatia scapa de sub control si explodeaza in secvente improbabile, de un umor nebun. A trecut o vreme de cind fanii lui Sophie Kinsella au avut ocazia sa se bucure de aventurile eroinelor sale, insa, iata, romanul La cumparaturi cu Minnie va fi o recompensa.
 
„Cine-ar fi crezut ca Becky Brandon, cu dorinta ei nestapinita de a bate magazinele marilor firme si de a pune mina pe orice chilipir, poate avea o rivala? Ei bine, iata ca si-a gasit nasul in chiar micuta Minnie, nestapinita ei fiica. Ce urmeaza este usor de imaginat…” (Publishers Weekly)
 
Chick-lit sau nu, nimic nu sta in calea dorintei de lucruri stralucitoare a lui Minnie, mezina familiei Brandon, care abia ce a invatat sa mearga si a plecat La cumparaturi.” (St. Petersburg Times)
 
„Striga tot timpul «Al meeeu! Al meeeu!», vrea mereu cite ceva si nimic nu o opreste. Minnie este vocea irezistibila din capul lui Becky, care-i face viata si mai aventuroasa.” (Booklist)
Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "La cumparaturi cu Minnie", publicata in 2 categorii, Beletristica / ChickLit, Beletristica / Literatura engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Sophie Kinsella si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea La cumparaturi cu Minnie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "La cumparaturi cu Minnie" este de 36.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-46-1817-0
Pagini: 456
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret La cumparaturi cu Minnie

Produse similare si recomandari

Casatorie din interes
Chris Manby
17.10 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON
Clubul privat
Leonie Fox
32.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea La cumparaturi cu Minnie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Am numarul tau, Ma dau in vint dupa cumparaturi, Supermenajera.

Chic

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter