La capatul lumii si in tara aspra a minunilor (Top 10)

La capatul lumii si in tara aspra a minunilor (Top 10)

Editura Polirom
19,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Top 10+

Recenzie La capatul lumii si in tara aspra a minunilor (Top 10)

Romanul La capatul lumii si in tara aspra a minunilor povesteste despre doua lumi diferite – doua spatii tem-porale aparte – prin vocile misterioase a doi naratori: Watashi si Boku. Watashi, povestitorul tarii aspre a minunilor, porneste intr-o calatorie de sondare a propriilor amintiri.

Lumea in care traieste Watashi este dominata de cuvinte si sunete, pe cind cea a lui Boku (naratorul din capatul lumii), de imagini si cintece, iar decorul este al unui oras ingradit, asemenea oraselor medievale.

Cind soseste in oras, paznicul de la poarta de intrare (care isi petrece aproape tot timpul ascutind cutite) ii cere lui Boku sa-si taie umbra, subliniind ca in astfel de locuri nu va mai avea nevoie de ea. Pierderea umbrei aduce un detaliu in plus unui tarim kafkian in care simplitatea imaginii unei cesti de cafea este un lux al unei realitati uitate.

"Dacă mâ gândeam bine, nu era rea deloc, ţm calitate de Computator, nu mi se putea ofe^H poziţie nemaipomenită. Mai cu seamă din prtt^H evenimentelor care s-au petrecut fără voia şi..." Continuare...

"Ce mi-o fi venit să cer bere într-un aser loc? Cât am aşteptat să ne vină mâncarea cor dată, n-a mai intrat nici o maşină. Era la mint cocoşului că dacă ne urmărea cineva,..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "La capatul lumii si in tara aspra a minunilor (Top 10)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura japoneza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Haruki Murakami si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea La capatul lumii si in tara aspra a minunilor (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "La capatul lumii si in tara aspra a minunilor (Top 10)" este de 19.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2398-3
Pagini: 516
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret La capatul lumii si in tara aspra a minunilor (Top 10)

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea La capatul lumii si in tara aspra a minunilor (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Haruki Murakami

Haruki Murakami a publicat inca 22 carti prezente in libraria noastra, Autoportretul scriitorului ca alergator de cursa lunga, Cronica pasarii-arc , Dans dans dans, In cautarea oii fantastice (Editia a II-a), In noapte, Iubita mea Sputnik, La sud de granita, la vest de soare, Salcia oarba, fata adormita, 1Q84 (vol I), 1Q84 (vol II), 1Q84 (vol III), Dans dans dans (Top 10), Dupa cutremur , In cautarea oii fantastice. Editie 2011 (Top 10), Kafka pe malul marii, La capatul lumii si in tara aspra a minunilor, Pachet promotional Top 10+ (49-52), Pachet promotional Top 10+ (69-72), Padurea norvegiana, Padurea norvegiana (Top 10) : Editie 2011, Trilogia 1Q84, Underground : Atentatul de la Tokio si spiritul japonez, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Top 10+

La capatul lumii si in tara aspra a minunilor (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter