Kinetoterapia pe intelesul tuturor

Kinetoterapia pe intelesul tuturor

Editura Medicala
33,79 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Sub redactia lui Alexandru Vlad Ciurea; Nr. figuri: alb negru - 4, color - 120

Recenzie Kinetoterapia pe intelesul tuturor

Monografia de fata, rod al experientei de o viata a autoarei, abordeaza o tema extrem de sensibila a domeniului medical, si anume aceea a recuperarii medicale. Scrisa deosebit de clar si sistematic, bogat ilustrata, astfel ca cititorul isi poate imagina efectiv totul ca intr-un film de scurt metraj, cartea este la fel de utila specialistilor in domeniu, cat si persoanelor care doresc sa previna o serie de modificari sau sa reduca efectele unor afectiuni care le-ar putea influenta starea fizica si psihica.

Sunt abordate de asemenea principiile practice de recuperare a sechelelor accidentului vascular cerebral, atat din perspectiva celui afectat cat si al familie, a celor posttraumatice sau reumatismale. In ceea ce priveste recuperarea postmastectomie, lucrarea se inscrie printre primele din tara in acest domeniu prioritar al oncologiei, descriind intr-o modalitate pe intelesul tuturor pasii ce trebuie urmati in efortul continuu de asigurare a calitatii vietii celor afectate.

Cuprins: Afectiunile sistemului osteoarticular. Afectiunile posttraumatice ale membrelor. Afectiunile neurologice. Cancerul la san si recuperarea dupa operatie (postmastectomie). Cui va puteti adresa pentru a cere ajutor cand aveti in familie persoane cu probleme majore de sanatate.

Adresabilitate: Specialisti in domeniul recuperarii medicale, persoane direct afectate, publicul larg.

Cartea "Kinetoterapia pe intelesul tuturor" a fost publicata in categoria Medicina / Alte specialitati medicale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Elena Engrich si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Kinetoterapia pe intelesul tuturor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Kinetoterapia pe intelesul tuturor" este de 33.79 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
Pagini: 156
Format: 16/70 x 100
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Kinetoterapia pe intelesul tuturor

Produse similare si recomandari

Helmintiaze umane
Codruta Nemet, Mihaela Emandi
14.17 RON
Cancerul tubului digestiv
Traian Curca
13.08 RON
Menopauza - certitudini, dileme, controverse
Constantin Dumitrache, Alina Sucaliuc, Petrica Museteanu
17.44 RON
Efecte biologice ale radiatiilor electromagnetice de radiofrecventa si microunde
Mihail Zamfirescu, Gheorghe Sajin, Maria Sajin, Ion Rusu , Eugenia Kovacs
8.72 RON
Tratamentul medical al cancerului bronhopulmonar
Alexandru C. Grigorescu
20.71 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Kinetoterapia pe intelesul tuturor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Elena Engrich

Deocamdata in afara de "Kinetoterapia pe intelesul tuturor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Elena Engrich.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter