KGB : Fantomele din Lubianka

KGB : Fantomele din Lubianka

Editura Humanitas
16,20 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie KGB : Fantomele din Lubianka

Inca din 1917, in momentul triumfului Revolutiei Bolseviste , Uniunea Sovietica de atunci si Federatia Rusa de acum, au experimentat schimbari profunde atat in politica interna cat si in cea externa. De la Lenin la Putin, conducatorii Rusiei au incercat sa conduca prin represiune si folosind serviciile lor secrete ca o arma in plus pentru a-si conduce supusii.Dar KGB-ul nu a fost o amenintare doar pentru CIA sau MI6, ci si pentru miile de cetateni ai fostei Uniuni Sovietice

Cartea "KGB" a fost publicata in categoria Istorie / Servicii secrete si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Frattini Eric si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea KGB prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "KGB" este de 16.2 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret KGB : Fantomele din Lubianka

Produse similare si recomandari

Eu, fiul lor. Dosar de securitate
Dorin Tudoran
49.95 RON
Razboiul spionilor
Gabriel Nastase
27.00 RON
Arhiva Mitrokhin
Christopher Andrew, Vasili Mitrokhin
34.90 RON
CIA. O istorie politica 1947-2007
Frank Daninos
34.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea KGB : Fantomele din Lubianka. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Frattini Eric

Deocamdata in afara de "KGB : Fantomele din Lubianka", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Frattini Eric.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter