Kazimiera Illakowiczowna : O poloneza care a iubit Romania

Kazimiera Illakowiczowna : O poloneza care a iubit Romania

Editura Paideia
17,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Kazimiera Illakowiczowna : O poloneza care a iubit Romania

Maria Vârcioroveanu s-a născut la 1 noiembrie 1930, în Ploieşti, loc în care şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa, urmând aici şcoala primară şi liceul.

Absolventă a Facultăţii de Filologie – Limba şi Literatura Polonă, la Universitatea din Bucureşti. În anul 1978 a susţinut teza de doctorat cu tema Romanul istoric al lui Henryk Sienkiewicz în contextul romanului istoric european, publicată mai târziu, în anul 2005, la Editura Universităţii, cu sprijinul Institutului Polonez din Bucureşti.

A tradus din literatura polonă clasică şi contemporană.

... Acolo (la Cluj) a rămas o mare parte din sufletul meu şi adesea îmi apare în vis raiul acela pământesc. - Kazimiera Iłłakowiczówna

Cartea "Kazimiera Illakowiczowna" a fost publicata in categoria Istorie / Istoria romanilor si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Maria Varcioroveanu si a fost publicata de editura Paideia. Se poate cumpara cartea Kazimiera Illakowiczowna prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Kazimiera Illakowiczowna" este de 17 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Kazimiera Illakowiczowna : O poloneza care a iubit Romania

Produse similare si recomandari

Romania Observed
Dennis Deletant
5.45 RON
La curtea lui Ceausescu
Maria Dobrescu
15.00 RON
Complotul securitatii
Antonia Rados
8.72 RON
Regalitatea
Iulian Voicu, Emilian Badescu
10.01 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Kazimiera Illakowiczowna : O poloneza care a iubit Romania. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Maria Varcioroveanu

Deocamdata in afara de "Kazimiera Illakowiczowna : O poloneza care a iubit Romania", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Maria Varcioroveanu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter